Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Nyheter  |  Kontakta oss   |   Om oss  |  Certifikat   Lediga jobb 

dansk English Svenska

 
 

PTFE-slang

Convoflex, 300-serien

PTFE-slangen i 300 serien är särskilt lämpad för produktion inom livsmedel, medicin och kemi. Den motstår de flesta slags frätande kemikalier. PTFE åldras inte, och släpper inte ifrån sig varken lukt eller smak. 

PTFE-slangen är väl lämpad för krävande installationer med hårda driftvillkor, då den tål böjning bra och är lätt att rengöra samt är vacuumresistent. Materialets egenskaper ger slangen en mycket hög driftsäkerhet inom all typ av industri med höga hygienkrav.

PTFE slät, 400-serien

Den släta PTFE-slangen används främst för produktionssystem med klenare dimension. Den är inte lika flexibel som de veckade PTFE-slangarna, men i gengäld är den här slangen, med sin släta mediatub, den perfekta lösningen för industrier där hygienkraven är som allra störst.
 

Tape wrapped, 500-serien

PTFE-slangens 500-serie är mer tätveckad än 400-serien. Den täta veckningen och glasfibern mellan slang och fläta, s.k. Tape wrapped, gör att slangen är i stort sett outslitlig när det gäller böjning. PTFE-slangen åldras inte, och släpper inte ifrån sig varken lukt eller smak. 
PTFE-slangen är väl lämpad för krävande installationer och hårda driftvillkor. Sammantaget lämpar den sig mycket väl i system med stora påfrestningar och höga krav på driftsäkerhet.

Easyflex, 600-serien

PTFE-slangen Easyflex 6510 är vår standardslang för de flesta typer av industriapplikationer. Den motstår de flesta slags frätande kemikalier. PTFE-slangen åldras inte och släpper inte ifrån sig varken lukt eller smak. PTFE-slangen är väl lämpad för krävande installationer och hårda driftvillkor.

Radiflon, 700-serien

Radiflon slangen, är den mest flexibla slangen i vårt sortiment. Den klarar extremt snäva böjradier och ett stort antal cykliska rörelser.

 
Senast publicerad: 190107 | Powered by SiteSmart