Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Nyheter  |  Kontakta oss   |   Om oss  |  Certifikat   Lediga jobb 

dansk English Svenska

 

Senaste nytt

2019-10-31 13:26
Produktionsledare till...
Specma Group är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten har sin bas i Sverige är och, är förutom i Norden, verksamt även i Polen, Storbritannien, USA, Kina och...

2019-06-12 10:22
Medarbetare sökes
Specma Wiro har en fortsatt tillväxt och söker därför ytterligare medarbetare. Du kan läsa mer om tjänsterna på fliken lediga jobb.

2017-08-14 11:27
Specma Wiro ställer ut...
Specma Wiro ställer ut i Herning Danmark på industrimässan HI 17 3-5 Oktober.

 

Produktionsledare till Specma Wiro

2019-10-31 13:26
Specma Group är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten har sin bas i Sverige är och, är förutom i Norden, verksamt även i Polen, Storbritannien, USA, Kina och Brasilien. Specma Group omsätter ca 1,6 miljarder kr och har ca 875 medarbetare samt är dotterbolag till Hydra Grene A/S som ingår i börsnoterade Schouw & co. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. På Specma Wiro skräddarsyr vi ledningssystem för vätskor och gaser där stora krav ställs på tålighet, säkerhet och hygien. Vi utvecklar och tillverkar bland annat metallslang, rörsystem, PTFE-slang, högtrycksslang samt kompensatorer och bälgar. Vi har också rör- och hydraulkopplingar av syrafast/rostfritt stål och kan därför erbjuda produkter för alla applikationer som kräver en kopplingslösning.
Verksamheten är främst inriktad på kunder inom verkstad, process, kemi, läkemedel och livsmedelsindustrin. Övriga kunder finner vi inom OEM. Vi är marknadsledande inom vårt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. Läs mer på vår hemsida www.specma.com. www.wiro.se
Specma Wiro söker nu en produktionsledare till siten i Motala och söker nu dig som drivs av att leda människor mot resultat och utveckla såväl ditt team som processer och arbetsrutiner.

Om rollen
Rollen som produktionsledare innebär operativt ansvar samt utveckling avseende personal och arbetsmiljö, kvalitet och produktivitet. Du ska strukturerat leda och coacha produktionen i den dagliga driften. I rollen som produktionsledare rapporterar du till produktionschefen och ingår i produktionsledningen.
Du ombesörjer den dagliga driften och säkerställer leverans mot kund, däri ingår bland annat beställning av tjänster och material inom produktion och säkerställande av effektiv lagerhantering. Du har personalansvar och arbetsmiljöansvar för ditt team och för den del av verksamheten som du ansvarar för.
Du kommer att vara delaktig i att kontinuerligt förbättra produktionen resultat inom säkerhet, kvalitet, produktivitet och kostnad genom LEAN och driva samt delta i olika projekt.
Vem vi söker
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller högre. Vi ser med fördel att du har tidigare erfarenhet av personalansvar med kunskap inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Du bör ha erfarenhet av arbete med Lean Production och produktionsprocesser.
Vi tror att du är en person med förmåga att motivera och engagera för att få med dig ditt team genom att involvera och delegera. Du bör vara lösningsorienterad men med perspektivet av att vidhålla säkerhet och kvalitet. Du har en förmåga att analysera och fatta välgrundade beslut men också, när situationen kräver, kunna ta snabba beslut och tänka om. Vi tror att du är en person som lever som du lär och är förtroendeingivande i ditt sätt att agera. Du är rak och tydlig i din kommunikation och ser värdet i att informera och kommunicera. Du är positiv till förändring och har ett kritiskt perspektiv som tillåter dig att se utrymme för förbättringar i befintliga strukturer och kommer med idéer.
Då våra kunder och leverantörer även finns utanför Sverige förutsätter vi att du känner dig bekväm med engelska i tal och skrift.
Vi erbjuder dig ett arbete i ett företag med globala möjligheter men lokal förankring med snabba beslutsvägar. Här får du utrymme till att driva förbättringar och jobba med problemlösning i en mycket trivsam och öppen atmosfär. Är du intresserad? Skicka din ansökan med CV till: jobb@specma.com. Ansökan märks «Produktionsledare». Har du frågor om tjänsten kontakta Produktionschef, Niklas Högberg, 0703-26 02 55 eller HR BP Sofie Ramnfors 0707-238331
[Start]: efter överenskommelse
[Ort]: Motala
[Anställning]: Tillsvidareanställning, heltid
[Lön]: Månadslön, individuell lönesättning
[Sista ansökningsdag]: 31 december. Urval sker löpande.Nyhetsarkiv
Senast publicerad: 191031 | Powered by SiteSmart