Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Nyheter  |  Kontakta oss   |   Om oss  |  Certifikat   Lediga jobb 

dansk English Svenska

 

Vi arbetar för hållbara system

Kvalitet är för oss att kunna leverera minst det våra kunder förväntar sig, och att vi ständigt blir bättre på det vi gör. Rätt kvalitet uppnås genom lagarbete genom alla funktioner, genom att alltid göra rätt från början, noggranna kvalitetskontroller samt konstruktionsförbättringar. Vårt kvalitetstänkande innefattar allt från produktnivå till systemnivå avseende funktion, driftsäkerhet, livslängd och leveranssäkerhet.

Specma Wiro AB är certifierade enligt ISO 9001:2000. Vi är godkända att själva CE-märka våra produkter enligt tryckkärlsdirektivet PED (2014/68/EU).

Specma Hydraulic koncernen arbetar för hållbara system i alla avseenden. Det betyder att våra produkter och system ska belasta miljön och människors hälsa så lite som möjligt. Miljöledningssystemet omfattar hela tillverkningsprocessen och hela den livscykel våra produkter är del i – från utvinningen av råmaterialet till slutlig destruktion och återvinning. Genom att vi lägger stor kraft på att förlänga livslängden och därmed livscykeln för våra hydraulsystem, minskar vi också miljöbelastningen. Ett aktivt kvalitets- och miljöarbete genererar vinster överallt.

 
 
Senast publicerad: 190107 | Powered by SiteSmart